Aluminium buis buigen

VICRO TECHNICS heeft de juiste specialisten in huis om uw aluminium buis in elke gewenste vorm te laten buigen. Dit is een lastig proces en er is veel kennis en ervaring nodig om dit geheel op maat te kunnen verzorgen. Daarvoor hebben wij een professioneel team van specialisten met een hart voor het vak en de juiste kennis en ervaring. We hebben ook een modern machinepark waardoor we in staat zijn met de nieuwste en meest moderne technieken te werken.

Aluminium buis buigen door specialisten

U bent bij VICRO TECHNICS dus aan het juiste adres voor het buigen van een aluminium buis. Wij werken altijd nauw samen met onze opdrachtgevers en streven er altijd naar om een totaaloplossing op maat te bieden. Wij zijn er voor de oplossingen van technische en/of werktuigbouwkundige problemen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor productontwikkeling, waarbij we u ook graag een totaaloplossing bieden, van functionele specificatie tot eindproduct!

Bekijk ons portfolio

Wij hebben al een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd met dank aan onze kennis, ervaring en klantgerichtheid. Natuurlijk ook met dank aan ons maatwerk en de kwaliteit van ons werk. Wij gaan graag aan de slag met uw uitdaging, of het nu gaat om het buigen van een aluminium buis of het gehele productontwikkelingsproces. Bekijk ons portfolio en laat u overtuigen door ons kunnen. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0478-550020.

Contact opnemen?
Hebt u interesse in CNC metaalbewerking van VICRO TECHNICS? Kijk verder op deze website of bel of mail naar 0478-550020 of maak gebruik van onderstaand formulier. Onze gekwalificeerde medewerkers zullen u vakkundig te woord staan. Wij helpen u graag verder.

Tel 8 en 7 bij elkaar op.