Home » Bewerkingen » Assembleren

Voor het assembleren van nieuwe producten of prototypes bent u bij VICRO TECHNICS aan het juiste adres. Wij leveren altijd topkwaliteit en dat kunnen wij u garanderen doordat wij een team van professionele specialisten met een hart voor het vak hebben samengesteld. Onze specialistische medewerkers hebben de nodige kennis en ervaring in huis om uw producten of prototypes te assembleren en u een totaaloplossing op maat te kunnen bieden. Daarnaast beschikken we over een modern machinepark wat ons in staat stelt om te werken met de nieuwste technieken.

Uw producten of prototypes op maat assembleren

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking en het assembleren van verschillende producten en prototypes. Wij werken daarbij altijd nauw samen met onze opdrachtgevers. Wij streven er namelijk altijd naar om een totaaloplossing op maat te bieden; dat kan alleen in samenspraak met u als opdrachtgever. U heeft bij ons dan ook altijd één contactpersoon die er is om in te spelen op uw bedrijfsmatige behoeften. Op deze manier kunnen wij altijd een eindresultaat assembleren dat helemaal aansluit op uw wensen en behoeften.

Meer weten over onze diensten

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van assembleren en metaalbewerking. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 0478-550020 of vul ons contactformulier in.

Draai en Freeswerk