Buisconstructie

Home » Bewerkingen » Buisconstructie

Voor een totaaloplossing op het gebied van een buisconstructie schakelt u VICRO TECHNICS in. Wij hebben namelijk een team van technische en werktuigbouwkundige specialisten met talloze jaren ervaring in de werktuigbouwkunde. We hebben al menig opdrachtgever voorzien van producten van topkwaliteit. Wij streven er altijd naar om u een totaaloplossing op maat te bieden, van het concept tot aan de eindtest. Wij zijn er dan ook voor het doen van verbeteringen of aanpassingen aan bestaande concepten.

Een buisconstructie van topkwaliteit

Bent u op zoek naar een specialist voor een buisconstructie van topkwaliteit op maat? Dan bent u bij VICRO TECHNICS aan het juiste adres. Wij kunnen een compleet nieuwe buisconstructie, geheel op maat voor u maken. Wij werken dan ook altijd nauw samen met onze opdrachtgevers, om ervoor te zorgen dat we precies maken wat u voor ogen heeft. Dit kunnen we mede realiseren door onze specialistische medewerkers, maar ook doordat wij in het bezit zijn van een modern machinepark. Dit biedt ons de mogelijkheid om de nieuwste technieken te gebruiken en kosten-efficiënt te werken. Wij buigen diverse buigen, van aluminium tot RVS buizen.

Voor diverse metaalbewerkingen

Wij zijn er niet alleen voor het nieuw maken van een buisconstructie, of voor het doorvoeren van aanpassingen of verbeteringen daaraan. U kunt ons inschakelen voor diverse metaalbewerkingen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem daarvoor contact met ons op door te bellen naar 0478-550020. We bespreken graag alle mogelijkheden met u!

Draai en Freeswerk

Niet wat u zocht?

Bekijk ook eens