Buisconstructie in regio Limburg

Home » Bewerkingen » Buisconstructie

Voor een totaaloplossing op het gebied van een buisconstructie schakelt u VICRO TECHNICS uit Oostrum in, gelegen in het noorden van Limburg. Wij hebben een team van technische specialisten in dienst met talloze jaren ervaring in de werktuigbouwkunde. We hebben al menig opdrachtgever voorzien van producten van topkwaliteit. Wij streven er altijd naar om u een totaaloplossing op maat te bieden, van het concept tot aan de eindtest.

Een buisconstructie van topkwaliteit laten opleveren door een specialist uit Limburg

Wij kunnen een compleet nieuwe buisconstructie geheel op maat voor uw project in Limburg maken. Dankzij onze nauwe samenwerking met de opdrachtgever zorgen we ervoor dat we precies ontwikkelen wat u voor ogen heeft, van pijpen buigen tot complete constructiewerken uittekenen. Dit kunnen we mede realiseren door onze specialistische medewerkers, maar ook doordat wij in het bezit zijn van een modern machinepark. Dit biedt ons de mogelijkheid om de nieuwste technieken te gebruiken en om kostenefficiënt te werken. Wij bewerken diverse metalen met uiteenlopende technieken, denk hierbij onder andere aan:

Schakel ons in voor al uw metaalbewerkingen

Wij zijn er niet alleen voor het maken van een nieuwe buisconstructie of voor het doorvoeren van aanpassingen of verbeteringen bij uw project in Limburg. U kunt ons inschakelen voor diverse metaalbewerkingen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem daarvoor contact met ons op door te bellen naar 0478-550020. We bespreken graag alle mogelijkheden met u tijdens een afspraak op locatie of bij onze vestiging in Oostrum!

Draai en Freeswerk

Niet wat u zocht?

Bekijk ook eens

Vicro Technics