Buizen lassen in regio Limburg

Home » Bewerkingen » Buizen lassen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in buizen lassen, liefst in de omgeving van Limburg? Dan moet u VICRO TECHNICS uit Oostrum inschakelen. Wij hebben namelijk een compleet team aan specialistische vakmensen die de nodige kennis en ervaring hebben om uw buizen te lassen. Wij bieden technische totaaloplossingen op maat.

Buizen laten lassen door een deskundige partij uit Limburg

U kunt uw buizen professioneel laten lassen door de specialistische vakmensen van VICRO TECHNICS, dé specialist in regio Limburg voor laswerk. Het is van belang om hier een specialist voor in te schakelen, het is namelijk écht een vak apart. Voor veel constructies is het lassen van buizen namelijk een lastig onderdeel dat vraagt om de juiste kennis en kunde. Met behulp van ons moderne machinepark en goed opgeleide vakmensen zorgen wij voor een product dat aan al uw specificaties voldoet. Natuurlijk lassen wij uw buizen met de techniek die het beste bij uw toepassing aansluit, waaronder:

Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar een specialist in buisconstructie of buizen lassen, neem dan contact op met een van onze specialisten op het hoofdkantoor in Oostrum (Limburg). Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met u en beantwoorden uw vragen. Bel hiervoor naar 0478-550020 of vul ons contactformulier in.

Draai en Freeswerk
Vicro Technics