Buizen lassen

Home » Bewerkingen » Buizen lassen

Vakmanschap in buizen lassen

VICRO TECHNICS is gespecialiseerd in buizen professioneel lassen. Wij hebben namelijk een compleet team aan specialistische vakmensen die de nodige kennis en ervaring hebben om uw buizen te lassen en u technische totaaloplossingen op maat te hebben. Bovendien hebben zij allen een hart voor het vak. Wij zijn dan ook specialist in het vinden van hoogwaardige oplossingen voor uw technische en werktuigbouwkundige problemen waarbij we u helpen uw idee naar een product of prototype te vertalen. We zijn er ook voor engineering en assemblage.

Buizen laten lassen door VICRO TECHNICS

U kunt uw buizen professioneel laten lassen door de specialistische vakmensen van VICRO TECHNICS. Het is namelijk van belang om hier een specialist voor in te schakelen, het is een vak apart. Voor veel buisconstructies is het lassen van buizen namelijk een lastig onderdeel. Met behulp van ons moderne machinepark en goed opgeleide vakmensen zorgen wij voor een product dat aan al uw specificaties voldoet. Natuurlijk verzorgen wij verschillende bewerkingen naast het lassen, zoals knippen, ontbramen, doornbuigen, tappen, walsen en nog veel meer.

Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar een specialist in buizen lassen, neem dan contact op met VICRO TECHNICS. Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met u en beantwoorden uw vragen graag. Bel hiervoor naar 0478-550020.

Draai en Freeswerk