CNC frezen Limburg

Home » Bewerkingen » CNC frezen Limburg

U kunt uw metaal laten CNC frezen door de specialisten van VICRO TECHNICS in Limburg. Onze specialisten beschikken namelijk over de benodigde kennis, ervaring en kunde om uw metaal precies naar wens te kunnen frezen. Daarnaast beschikken we ook over de juiste machines hiervoor; we hebben ons eigen moderne machinepark.

VICRO TECHNICS: specialist in CNC frezen in Limburg

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor technische en werktuigbouwkundige oplossingen. Zoekt u dus een specialist voor het CNC draaien of frezen van uw metalen in de omgeving van Limburg, dan zoekt u naar VICRO TECHNICS. Wij kunnen u bijstaan vanaf de functionele specialisaties tot en met prototyping en productie; wij streven namelijk altijd naar totaaloplossingen. Wij werken altijd erg nauw samen met de opdrachtgever; we bespreken altijd samen de specificaties voor de eventuele functionele eindtest.

Ook voor het logistieke traject

U kunt ons daarna ook inschakelen voor het logistieke traject waarbij we samenwerken met de toeleveranciers. Het bespaart u als opdrachtgever dan ook flink in de kosten om dit allemaal uit te laten voeren door één bedrijf. U kunt bij ons in Limburg terecht voor allerlei metaalbewerkingen waaronder CNC frezen, CNC draaien, doornbuigen, metalen walsen, boren en nog veel meer. Wij leveren constructiewerk op maat. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 0478-550020.

Draai en Freeswerk

Niet wat u zocht?

Bekijk ook eens