Lassen buizen

Home » Bewerkingen » Lassen buizen

Voor het lassen van buizen kunt u terecht bij VICRO TECHNICS. Wij hebben namelijk de beste specialisten in dienst die u kunnen voorzien in een technische of werktuigbouwkundige totaaloplossing op maat. Zij hebben al vele jaren ervaring en de juiste kennis en kunde in huis om het tot eindresultaat helemaal aan te laten sluiten op uw wensen.

Het lassen van buizen door de specialisten van VICRO TECHNICS

Als u op zoek bent naar vakmanschap in het lassen van buizen, dan bent u bij VICRO TECHNICS aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist in het ontwikkelen van oplossingen voor technische en werktuigbouwkundige problemen en helpen uw idee vertalen naar een product of prototype. Wij kunnen u bijstaan in elke fase van het proces; van idee tot transport. Wij streven er namelijk altijd naar om u een totaaloplossing te kunnen bieden. Buizen lassen kan erg lastig zijn, maar wij kunnen gebruik maken van ons eigen moderne machinepark waarmee we ervoor kunnen zorgen dat uw product uiteindelijk aan alle specificaties voldoet. Hierdoor kunnen wij ook volgens de nieuwe MIG MAG of TIG techniek uw buizen lassen.

Meer weten over onze diensten

Wilt u meer weten over het laten lassen van uw buizen of onze andere diensten, zoals draai- of freeswerk? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We bespreken graag alle mogelijkheden met u. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0478-550020 of vul ons contactformulier in.

Draai en Freeswerk

Niet wat u zocht?

Bekijk ook eens