Metalen walsen

Home » Bewerkingen » Metalen walsen

VICRO TECHNICS kan metalen walsen en deze op deze manier de gewenste vorm geven. Wij zijn er namelijk voor technische en werktuigbouwkundige oplossingen voor verschillende marktsectoren. Wij zijn er niet alleen voor het ontwikkelen van deze technische oplossingen, maar ook voor het ontwikkelen van een nieuw product of werkend model. U kunt bij ons ook terecht voor al uw laswerk.

Metalen walsen tot de gewenste vormen

Bij ons kunt u metalen laten walsen in de door u gewenste vormen. Wij hebben de beschikking over een modern machinepark en vakbekwame medewerkers. Zij hebben zeer gedegen kennis van onze machines, producten en gebruikte technieken en kunnen u dan ook uitstekend een deskundig advies geven. Door gebruik te maken van walsen kunnen wij diverse metalen materialen een andere vorm geven. Of u nu vlakke platen of profielen wilt laten walsen, wij hebben de juiste machines en vakmensen. Eventueel kunnen wij u ook helpen met een afwerking van de metalen die u wilt walsen.

Van begin tot eind

Wij zijn u graag van begin tot eind van dienst. Hierdoor kunnen wij uw wensen vertalen naar concrete oplossingen en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat dat helemaal naar wens is. Wilt u meer weten over onze techniek of onze mogelijkheden voor het walsen van metalen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0478-550020.

Draai en Freeswerk