Metalen walsen bij bedrijf in Oostrum

Home » Bewerkingen » Metalen walsen

Geef uw metalen de gewenste vorm door deze te laten walsen door de specialisten van VICRO TECHNICS uit Oostrum. Wij zijn er namelijk voor technische en werktuigbouwkundige oplossingen voor verschillende marktsectoren. U schakelt ons niet alleen in voor het ontwikkelen van deze technische oplossingen, maar ook voor het ontwikkelen van een nieuw product of werkend model.

Metalen laten walsen tot de gewenste vormen bij onze vestiging in Oostrum

Bij ons metaalbewerkingsbedrijf in Oostrum kunt u metalen laten walsen in de door u gewenste vormen. Wij hebben de beschikking over een modern machinepark en vakbekwame medewerkers. Zij hebben zeer gedegen kennis van onze machines, producten en gebruikte technieken en kunnen u dan ook uitstekend een deskundig advies geven. Door te walsen geven wij diverse metalen een andere vorm, zodat het perfect past bij het constructiewerk van uw project in Oostrum of elders. Of u nu vlakke platen of profielen wilt laten walsen, wij hebben de juiste machines en vakmensen. Eventueel kunnen wij u ook helpen met een afwerking van de metalen die u wilt walsen of prototypebouw voor uw bedrijf in Oostrum.

Schakel ons in voor een oplossing van begin tot eind

Wij zijn u graag van begin tot eind van dienst. Hierdoor kunnen wij uw wensen vertalen naar concrete oplossingen en bent u verzekerd van een perfect eindresultaat dat helemaal naar wens is. Wilt u meer weten over onze techniek of onze mogelijkheden voor het walsen van metalen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0478-550020.

Draai en Freeswerk

Niet wat u zocht?

Bekijk ook eens

Vicro Technics