Pijp laten buigen in regio Limburg

Home » Bewerkingen » Pijp buigen

Moet u een pijp koud laten buigen en bent u op zoek naar een specialist in Limburg? Schakel hier VICRO TECHNICS uit Oostrum voor in. Wij zijn een specialist in metaal en techniek die totaaloplossingen op maat biedt als het gaat om technische of werktuigbouwkundige problemen. Wij hebben een team van professionele specialisten met een hart voor het vak die de juiste kennis en ervaring hebben om uw technische uitdagingen aan te kunnen gaan.

Pijp laten buigen en ander buigwerk toevertrouwen aan ons bedrijf in Limburg

VICRO TECHNICS uit Oostrum (Limburg) kan koud buigen en het vervormen van buizen en pijpen voor u verzorgen. Het buigen van een pijp op een CNC-gestuurde buigmachine met inwendige doorn maakt het mogelijk de pijp te buigen met een kleine radius zonder dat de bochten rimpels gaan vertonen. De service van VICRO TECHNICS gaat verder dan het leveren van losse onderdelen. Wij genereren voor u een 2D-productietekening of ontwerpen een 3D-prototype.

Neem contact met ons op voor een totaaloplossing

Wij bieden u graag een totaaloplossing op maat. U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor het buigen van een pijp, maar ook voor het afleveren van het geheel prototype voor uw project in Limburg. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen en bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij werken altijd erg nauw samen met onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op door te bellen naar 0478-550020.

Draai en Freeswerk

Niet wat u zocht?

Bekijk ook eens

Vicro Technics