Home » Bewerkingen » Pijp buigen

Vakkundig uw pijp laten buigen

VICRO TECHNICS is een specialist in metaal en techniek en kan koud een pijp buigen. Wij bieden u namelijk totaaloplossingen op maat als het gaat om technische of werktuigbouwkundige problemen. Wij hebben een team van professionele specialisten met een hart voor het vak die de juiste kennis en ervaring hebben om uw technische uitdagingen aan te kunnen gaan. Bij ons metaalbewerkingsbedrijf bent u aan het juiste adres voor een totaaloplossing op maat.

Pijp buigen en ander buigwerk door VICRO TECHNICS

VICRO TECHNICS kan koud buigen en vervormen van buizen voor u verzorgen. Wij passen vele bewerkingen toe, waaronder pijp buigen. Het pijp buigen op een CNC gestuurde buigmachine met inwendige doorn maakt het mogelijk de pijp te buigen met een kleine radius zonder dat de bochten rimpels gaan vertonen. De service van VICRO TECHNICS gaat verder dan het leveren van losse onderdelen. Wij ontwerpen namelijk ook in 3D op de computer en genereren voor u een 2D productietekening. Indien u dit als opdrachtgever wens, kunnen wij de prototypes, enkelstuks of klein-series assembleren, monteren en afwerken.

Neem contact met ons op

Wij bieden u graag een totaaloplossing op maat. U kunt bij ons dus niet alleen terecht voor het buigen van een pijp, maar ook voor het afleveren van het gehele prototype. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen en bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij werken altijd erg nauw samen met onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op door te bellen naar 0478-550020.

Draai en Freeswerk