Prototypebouw in regio Limburg

Home » Bewerkingen » Prototypebouw

Voor professionele prototypebouw gaat u naar VICRO TECHNICS in Oostrum, gelegen in het noorden van Limburg. Wij zijn namelijk een compleet metaalbewerkingsbedrijf waar u terecht kunt voor productontwikkeling en prototypebouw. Onze specialistische vakmensen beschikken dan ook over de juiste kennis en ervaring om u een prototype naar wens te bieden.

Prototypebouw als onderdeel van productontwikkeling voor uw bedrijf in Limburg

Prototypebouw is een onderdeel van een geheel traject van productontwikkeling voor bedrijven in regio Limburg en daarbuiten. Wij zijn u graag van begin tot eind van dienst. U heeft bij ons metaalbewerkingsbedrijf één contactpersoon met wie u alles kunt bespreken en die zorg draagt voor het gehele proces. Wij zijn er van de functionele specificatie tot en met het eindproduct. Onze engineers regisseren het gehele proces van productontwikkeling voor uw bedrijf in Limburg: initiatie, ontwerp, ontwikkeling, onderzoek, engineering en prototypebouw. U kunt bij ons ook terecht voor tekenwerk in 2D of 3D. Onze engineers hebben de juiste ervaring en expertise om een eindproduct van topkwaliteit te leveren en eventueel constructiewerk op maat te voorzien.

Schakel ons voor een project van begin tot eind

Wilt u meer weten over prototypebouw door VICRO TECHNICS uit Oostrum? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0478-550020. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Draai en Freeswerk

Niet wat u zocht?

Bekijk ook eens

Vicro Technics